28.3.2015

Stay with me

IMG_8095

En oo taas hetkeen millään kerennyt tänne kirjoitella tai edes kuvata mitään uutta julkaistavaksi. Vuoden toiseksi viimeinen koeviikko alkoi taas ja kaksi ensimmäistä koetta menivät yllättävän hyvin - ainakin sellainen tunne niistä jäi, mikä vähän pelottaa. Fysiikan koe tuntui jopa liian helpolta, joten varmasti olen mokannut jotain ihan kunnolla. Tallilla on myös tullut vietettyä paaljon aikaa ja hevosenkin selässä on oltu monta kertaa viikossa. Santerin kanssa tuli vuosi yhdessä oloa täyteen, jonka kunniaksi käytiin Chico'sissa syömässä maailman parhaat hampurilaisateriat. En ymmärrä miten aika kuluu näin nopeasti niin ettei sitä edes huomaa. 
Tälle päivälle on vaikka mitä tekemistä, kuten kokeisiin lukua ja töiden tekemistä. Viikko sitten kaverien täysikäistymistä juhliessa sain itteni vähän kipeäksikin, kuume ei onneksi ole noussut, mutta inhottava flunssa on kiusannut juhlista asti. Eiköhän se kuitenkin tästä kohta helpota ja pääsee taas salillakin käymään. 
Kirjoittaminen on pienen tauon jälkeen aina ihan älyttömän hankalaa ja muutenkin mulla on aina vaikeuksia keksiä mitä kirjoittaa näihin postauksiin. Siksi jätetään tämäkin nyt tähän ja palaan muiden tärkeämpien juttujen pariin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti