28.5.2015

Summery details

IMG_9745 IMG_9733
Koneen akku uhkaa loppua ja silmät painua kiinni väsymyksestä, mutta silti ennen kummankaan nukkumaan menemistä tahtoisin tämän ehtiä kirjoittamaan. Vihdoinkin on kaikki kokeet koulussa ohi ja sehän tarkoittaisi sitä, että kesäloma on myös alkanut. Viimeinen jakso oli mulle todella rankka; kolme matikan koetta, kaksi fysiikkaa ja ruotsin koe. Myös "rento" kuviksen kurssi osoittautui rankaksi, kun töiden kanssa tuli loppujen lopuksi kauhea kiire. Omaahan syytä se oli, kun alkuun laiskottelin niin paljon, mutta kolmeen asti yöllä kun piirusteli niin valmistuihan kaikki lopulta ajallaan. 
Huomenna on koulussa enää kokeiden palautus ja sen jälkeen tarviikin kouluun suunnata seuraavan kerran vasta kesän jälkeen, jolloin alkaa viimeinen vuosi lukiossa ja aherrus kirjoitusten parissa. Kokeiden takaisin saamisen jälkeen lähdetään parin kaverin kanssa itikseen shoppailemaan, mistä olisi tarkoitus löytää muutamakin pidempään jo hakusessa ollut juttu. Ensi viikolla ohjelmassa olisi sitten ihan vain rentoutumista, auringon ottoa, kustomointien tekemistä ja tallilla käymistä. Sekä blogin päivittämistä !
Hyvää kesänalkua kaikille, palailen pian täällä tavanomaisten postausten parissa ja katsotaan jos innostuisin myös tuon yhden minulle heitetyn haasteen tekemään :-)

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on koululla, ku en ikinä hakenu niit pois sieltä :-D

   Poista
 2. Pakko kysyä, kun sulla on tuo kalansilmäobjektiivi, niin onko se kuinka hyvä? Lueskelin, että siinä ei oo automaattitarkennusta, ootko huomannu et se ois jotenki häirinny tms? Kiinnostaa kun oon itelle harkinnu kalansilmää jo kauan, mutta hinnat on niin korkeita. Tuo mikä sulla on, on niin halpa, että epäilyttää :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut siihen ihan todella tyytyväinen ! Saa hyviä kuvia sekä videota :-) ikinä ei oo häirinnyt automaattitarkennuksen puuttuminen, vaikka muakin se aluksi epäilytti, että miten toimii. Manuaalilla tarkentaminen on sen kanssa tosi helppoa ja musta se ei kans kalansilmäobjektiivilla otetuissa kuvissa oo niin tärkeää, että onko tarkennus nyt ihan täysin kohillaan vai ei :-) suosittelen siis ehdottomasti !

   Poista
  2. Niin, totta! Kiitos paljon. Taitaa mennä ostoslistalle :D

   Poista