28.8.2015

I'll let you be bad

IMG_1046 kopio IMG_1022 kopio
Kesken biologian kirjoituksiin lukemisen ajattelin tulla päivittämään blogin eilisen päivän asukuvilla. Aamulla päälle vetäisty neulemekko löytyi tiistaina shoppailureissulla BikBokista ja muotoutui samantien uudeksi suosikki vaatekappaleeksi, vaikka kaupassa kokeillessa ostaminen mietityttikin. Tällä viikolla mulla on muutenkin ollut kolmena päivänä hame päällä, mikä on erittäin harvinaista. Kuvissa näkyvä ruutupaita löytyi myös samaisella ostosreissulla Gina Tricotista. 
Kaikki päivät on tällä hetkellä kamalan kiireisiä koulun takia, joka on kaikesta huolimatta tuntunut ihmeellisen helpolta. Kouluun lähteminen ja siellä oleminen on siis paljon vaivattomampaa kuin mitä muistan sen keväällä olleen. Päivät kestää tällä hetkellä puoli viiteen asti, jonka jälkeen kotiin syömään, lukemaan kirjoituksia varten kahta eri ainetta ja tekemään jakson aineiden läksyt. Voitte varmasti uskoa, että yhden illan tunnit ei tuohon kaikkeen riitä. Onneksi nyt viikonloppuna on enemmän aikaa !
Viikolopun alkaminen tuntuu epätodelliselta, tai tarkemmin se, että on oikeasti aikaa tehdä erilaisia asioita eikä ole mitään suunniteltua, mihin kaikki aika kuluisi. Viime viikonloppu kun kului Lapissa koulun vaelluskurssilla (oli muuten aivan mahtava matka, tahtoisin vain takaisin..) ja sieltä tultiin takaisin maanantai aamuna. Sitä edellinen viikonloppu vietettiin Santerin mökillä, oltiin kalassa ja käytiin Särkänniemessä muutamassa laitteessa toteamassa, että ollaan tultu vanhoiksi. Miten vuoristoradoissa, missä pari vuotta aikaisemmin meni monta ajelua putkeen, joutui nyt pitämään silmiä visusti kiinni ja toivomaan selviävänsä hengissä loppuun saakka?
Odotan tosi paljon kaikkea tulevaa tällä hetkellä: kirjoitusten loppumista syksyltä, täysi-ikäistymistä ja ajokorttia, lämpimiä syysneuleita, kauniissa ruskassa uudella laajakulmalla kuvailua, elämän rauhoittumista... Mitä te odotatte tällä hetkellä eniten ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti