20.9.2015

wait for it...

IMG_1180 IMG_1181
Käytiin tänään ensimmäistä kertaa kuvaamassa niin, että kameran takaa löytyikin Santeri eikä mun tarvinnut yksin taistella jalustan ja itselaukaisimen kanssa. Vähän ahdisti olla jonkun toisen kuvattavana ja olin ihan varma ettei Santeri jaksa keskittyä tarpeeksi pitkään edes yhden hyvän kuvan saamiseksi, mutta oon todella tyytyväinen näihin kuviin ja täytyy varmaan pakottaa toinen kameran taakse useamminkin.
Ens viikon ohjelmaan kuuluu todella vähän koulua, mutta kuitenkin paljon lukemista kemian ylppäreihin. Kiasmassa pitäisi lähteä käymään uskonnon tehtävän takia ja samalla reissulla hoitaa pari muutakin asiaa. Loppuviikosta koittaa sitten täysi-ikäistyminen, minkä merkeissä lähdetään perheen kanssa syömään perjantaina, ja lauantaina olisi tarkoitus juhlia vuorostaan kavereiden kanssa. Stressaava, kauan odotettu ja tapahtumantäytteinen viikko siis luvassa !
Motivaatio kuvata ja postailla blogiin on aikalailla huipussaan, joten koitan kantaa kameraakin mahdollisimman hyvin mukana kaikkialla ja väsätä sitten postauksia niistä. Tänään voisi koittaa lukea vielä vähän kemiaa (aloittaa siis lukeminen tältä päivältä näin puoleltaöin), joten täytyypä sulkea kone nyt ja palailla toivottavasti pian tänne blogin puolelle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti