28.9.2015

week 39

Kokosin tähän postaukseen muutamat puhelinkuvat viime viikolta, josta jo toissapostauksessa vähän kirjoittelin etukäteen. Paljon kivaa olisi siis pitänyt tapahtua, mutta suunnitelmillahan on aina tapana kaatua ennen niiden toteutumista ja niin kävi tälläkin kertaa parin jutun kohdalla. Vaikka nämä pari välistä jäänyttä suunnitelmaa harmittivatkin, mahtui viikkoon silti paljon kivaa, joista nyt joitain tuli ikuistettua ihan kuvina.
21577337970_52a6dd89b1_o
[1] Lauantaina käytiin Santerin kanssa syömässä, vähän shoppailemassa sekä lopuksi vielä jätskillä kahvilassa, kun ei enää jaksettu vaeltaa ympäri ostoskeskusta. Minttujätski näytti vähintään yhtä hyvältä kuin miltä maistui. [2] Selfie synttäriaamulta. Tykkään nykyisestä hiusten väristä todella paljon, mutta silti harmaat houkuttelevat edelleen sen verran, että harkitsen vahvasti kampaaja-ajan varaamista. En vain tiedä onko väri kuitenkaan hintansa arvoinen, sillä kalliiksihan tuollainen kampaamoreissu aina tulee.
syyskuu2[3] Lisää ruokakuvia, eikä ollut edes viimeinen. Uusi ehdoton suosikki ruokapaikka on kiinalainen buffet, jossa on nyt tultu käytyä aika monenakin päivänä. Harmi, että kyseinen paikka on kuitenkin aina täynnä siihen aikaan, kun tuntien välissä sinne päästäisiin, joten usein joudutaan suuntaamaan jonnekin muualle. Tai ehkä se on vain ihan hyvä, että ruokavalio pysyy vähän monipuolisempana.. [4] Ennen kanitappelua (koitetaan siis totuttaa kaneja toisiinsa huonolla menestyksellä) oli pakko napata kuva Minnistä sylissä, sillä kyseistä pupua siinä harvoin näkee. Ei viihdy ollenkaan sylissä eikä rapsuteltavana, mikä on harmi, sillä onhan tuo aivan hirmuisen suloinen jänö.
syyskuu3 [5] Kyseinen kuvassa näkyvä kello on ollut ranteessa valehtelematta lähes jokainen päivä joulun jälkeen, eikä varmasti ole siitä mihinkään lähdössä. Kuvassa pitäisi myös näkyä (mutta ei kyllä näy) rakennekynnet, jotka tein ja lakkasin tumman harmaaksi reilu viikko sitten. [6] Mainitsinkin jo, että käytiin syömässä lauantaina ja näin hyvännäköinen ateria tuli menúlta valittua. Chico's ei kyllä koskaan petä ruoallaan ja on aina se ruokapaikka, johon lähdetään, jos yhtään parempaa ruokaa tahdotaan syödä.

Mulla ei ole tosiaan ole koko tällä viikolla koulua, joten teen enimmäkseen töitä ja koitan saada valmiiksi postauksia tämänkin blogin puolelle. Hain itseasiassa tänään postista paketin, jonka sisältöä haluaisin esitellä tarkemminkin täällä. Ehkä otan sen huomisen projektiksi töiden, kanin ulkoiluttamisen ja ratsastustunnin lisäksi. Katsotaan mitä kaikkea kerkeän !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti