25.3.2016

"Everyday makeup"

IMG_2723
Noniin, jo toisen videon sain aikaiseksi tänne blogiin ja youtubeen! Tällä kertaa kuvasin aika neutraalin meikin, käyttäen silmissä ainoastaan naked 2 palettia ja huulissa kylien lip kittiä sävyssä Candy K. Vaikka mä nimesin tän "everyday" meikiksi, niin ei mulla kyllä totta puhuen sellaista ole. Tää on kuitenkin erittäin hyvä esimerkki siitä, millainen se voisi olla :-)
Viimeaikoina blogiin on tullut hirveesti kauneusaiheisia postauksia ja videoita, ja haluisin kovasti tasapainottaa blogin sisältöä ihan vaan kuvilla arjesta. Mun arki on tällä hetkellä kyllä ihan todella tylsää eikä kevätkään ole ihan vielä alkanut kunnolla niin, että ulkona tulis käytyä kuvaamassa ja muuta. Näitä videoitakin ois kiva tehdä ihan muistakin aiheista ja mietin, että kiinnostaisko teitä Q&A videolla? Se edellyttäis vaan sitä, että laittaisitte kaikki ahkerasti kysymyksiä tulemaan, sillä eihän sen toteuttamisessa mitään järkeä muuten olisi. 
Palailen jonkun toisen postauksen yhteydessä kertoen enemmän kuulumisia ja jätän tämän nyt vain tähän. Kertokaa mitä tykkäsitte tästä videosta, ja aurinkoista pääsiäistä teille  

1 kommentti:

 1. Oi, oot ihan sairaan kaunis! <3 Ilman meikkiäkin. Tuo Q&A video kuulostaa kivalta! Tässäpä pari kysymystä:
  Mikä on lempivärisi?
  Luetko kirjoja? Jos luet, millaisia?
  Mikä on lempileffasi?
  Oletko lukenut Nälkäpelit?

  VastaaPoista