1.3.2016

Soft eyes and dark lips

make up
Laittakaa videon laatu HDeelle jos ei automaattisesti mene!
Edellisessä postauksessa puhuin, että voisin joku päivä kuvata meikkiä videolle ja tässä se vihdoin on - reilun kuukauden jälkeen. Sen verran täytyy puolustautua, että tulin heti edellisen postauksen jälkeen kipeäksi ja olin about kolme viikkoa keuhkokuumeen kourissa sängyn pohjalla. Nyt alkaa olla kaikki voimat palanneet ja pikku hiljaa voisi alkaa taas kunnolla liikkumaankin. 
Innostuin tekemään videon tänään oikeastaan sen takia, että aamulla kolahti kaksi colourpopin huulipunaa postiluukusta eteisen lattialle. Oon aivan koukussa mattapintaisiksi kuivuviin nestemäisiin huulipuniin, ja näiden kahden uuden lisäksi kaksi muuta on jo matkalla. Päätin sitten tehdä kokonaan mattaisen meikin kevyellä meikkipohjalla (pisamat ei oo tänä talvena lähtenyt mun kasvoilta, joten en mä niitä myöskään halua kunnolla peittää). Poskipunaa olin vielä lisäämässä huulipunan jälkeen, mutta muistikortit oli kaikki jo täynnä. Mä itseasiassa jopa tyhjensin niistä kaksi ja yritin jatkaa kuvaamista, mutta en tiedä onko kamera vai muistikortit rikki, mutta kamera vain herjaa muistikorttien mukamas olevan täynnä, vaikka ne tyhjänä paikalleen laittaa. Toivottavasti vika on korteissa...
Hiukset nutturalla uudessa syvässä kastanjanruskeassa värissään (en ehkä itse näin väriä kuvailisi) saa mut näyttämään pikkumyyltä, mutta myynä mennään nyt sitten jonkin aikaa. Hiusten värjääminen on aina kauheeta arpapeliä, ja nykyinenkin sävy on taas aivan liian tumma ja punainen. Jos keväällä sais auringosta, tai todennäköisemmin siitä itseruskettavasta, vähän väriä pintaan, niin voisin kokeilla lähes mustaa tumman ruskeaa väriä. Omaan makuun tääkin väri on jo liian tumma naaman ollessa näin valkoinen.
Mun pitäis tässä lukulomalla ollessa tehdä kyllä kaikkea aivan muuta ja paljon tärkeämpää. Pitkän matematiikan yo kokeeseen on parikymmentä päivää aikaa, ja en melkein kehtaa myöntää etten mä ole pahemmin vielä edes kirjoja avannut. Motivaatio on yksinkertaisesti vain niin kadoksissa, kun  olla ja voi, mutta eiköhän viimeistään se paniikki kohta laita lukemaan. Kertokaa kommenteissa, jos teillä on hyviä keinoja motivaation sekä keskittymiskyvyn löytämiseen!
Kertokaa myös mitä piditte videosta ja jaksoiko sitä katsoa edes loppuun asti. Tän tekeminen oli kaikkien vaikeuksien ohella kuitenkin sen verran kivaakin, että aion varmasti tehdä lisää ja toivottavasti koko ajan vain entistä parempia. Parannusehdotukset on nekin siis enemmän kuin tervetulleita :-)

6 kommenttia:

 1. Super kiva video ja nätti meikki!:-)

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki!

  Alustatko koskaan muistikorttisi? Jos et, voi olla että se on täynnä, koska jos vain painat 'delete' ne ei poistu kokonaan kortista. Sen voi tehdä kameran kautta asetuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3
   No enpä ollut tollasesta kuullutkaan :-D kiitos paljon vinkistä, kokeilen heti jos toimisi!

   Poista
 3. Vähänkö kiva video! Tosi selkeä ja nätin meikin sait aikaiseksi :)

  VastaaPoista